Запорізьке РУ: участь у престижній виставці

 

 MG 226159de304823e8e

У Запоріжжі завершила роботу спеціалізована виставка «Будівництво та енергозбереження-2017», організована регіональною торгово-промисловою палатою. Понад 20 територіальних громад області представили на виставці інвестиційні проекти з теплозбереження споруд і максимальної економії в оплаті комунальних послуг.

На заході був представлений спільний стенд Запорізького регіонального управління Держмолодьжитла і Запорізького домобудівного комбінату, де всі зацікавлені отримали компетентну консультативну допомогу щодо участі у програмах Фонду.

Експозицію виставки оглянув голова правління Держмолодьжитла Сергій Комнатний. Під час робочого візиту до Запорізького краю разом з мером Запоріжжя Володимиром Буряком і народним депутатом України Петром Сабашуком він обговорив стан реалізації житлових програм у місті та домовився про поглиблення співпраці.

Варто зазначити, що сьогодні 4 сім’ї запоріжців чекають на квартири у комфортних новобудовах Запорізького ДБК завдяки спільним зусиллям регіонального управління і домобудівного комбінату. Усього ж за час діяльності Запорізького РУ забезпечено житлом 1062 сім`ї.

 1 Презентація регіона Запоріжжя 01.10.2017 Рис

Тільки з початку 2017 року 11 родин уже отримали власне житло в рамках програм, які адмініструє Запорізьке РУ Держмолодьжитла. У регіональному управлінні спільно з місцевою владою працюють над збільшенням фінансування міської програми з місцевого і державного бюджетів. Це дасть змогу значно збільшити кількість щасливих новоселів.