Вітаємо з Днем Незалежності!

Шановні українці, дорогі земляки!

Від імені Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву та від себе особисто щиро вітаю Вас із 27-ою річницею Незалежності нашої держави!

Нам судилося жити в непростий час, коли наша давня і разом із тим молода держава здобуває навики самостійного життя. На жаль, ця наука дається нам не з книжок, а через піт і страждання, через кров і сльози. Зараз ми вкотре проходимо випробування на мудрість, мужність, уміння терпіти, справжній патріотизм. Усі ці якості сповна проявляють наші воїни, які своїм здоров’ям, а подекуди й ціною власного життя захищають нас від агресії підступного ворога.  Вклонімося ж подвигу тих, для кого поняття «Незалежність» рівнозначне слову «Перемога»!

Але в народі кажуть, що Бог випробовує тих, кого любить. І я не маю сумніву, що ми все здолаємо і збудуємо омріяну поколіннями наших предків квітучу Україну!

Незалежність – це ще й шанс для кожної людини збудувати власне життя на власний розсуд, за її власним баченням. Для цього необхідне не лише надійне економічне підґрунтя, але й можливість опертися на міцний фундамент, яким для кожного з нас є власний дім. Скажу відверто: мати свій дах над головою – це і є справжня незалежність, якою уявляють її мільйони наших людей. А до цього – ще й гідно оплачувану працю, і спокій на вулицях, і порядок у державі загалом. І, звісно, справедливість! Такий він, наш український ідеал держави, до якого прагнемо і який, вірю, зможемо збудувати.

Держмолодьжитло в межах наших повноважень працює над втіленням цієї мрії в життя у частині реалізації житлових програм. І хочу запевнити – ми й надалі докладатимемо всіх зусиль, щоб кожен із Вас був справді незалежним у омріяній оселі.

Що побажати Вам, дорогі земляки, вітаючи зі святом? Звісно, здоров’я козацького, затишку сімейного, простого людського щастя. І усі ці гаразди нехай приходять до кожного з Вас у власні затишні домівки.

З повагою,

Сергій Комнатний,

голова правління Держмолодьжитла

День Нез 1