Вітаємо регіональні управління!

Шановні колеги, правління і трудовий колектив Держмолодьжитла вітає Вас з 21-ю річницею створення регіональних управлінь Держмолодьжитла: Волинського, Донецького, Житомирського, Закарпатського, Івано-Франківського, Кіровоградського, Миколаївського, Одеського, Полтавського, Тернопільського, Хмельницького, Черкаського, Чернівецького, Чернігівського.


Варто відзначити: щороку виклики, які стоять перед колективом Держмолодьжитла, стають усе складнішими. Проте постійний розвиток, спільні цінності, злагоджена робота в різних напрямках  та Ваш професіоналізм дозволяють нам витримувати цей темп змін, досягати результатів та виконувати завдання, які роблять реальним найважливіше – нашу спільну місію: забезпечення родин власним житлом.

Дякуємо Вам за невтомну працю та висловлюємо впевненість у тому, що і майбутні виклики ми прийматимемо саме так – з готовністю вчитися, вдосконалюватися та працювати заради нашої надзвичайно значущої мети.

Бажаємо спільної плідної діяльності і довгого процвітання, загального прагнення до успіху і благополуччя, наснаги, креативності ідей,
цілеспрямованості та відмінного здоров’я кожному з працівників

З повагою,

Голова правління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву

Сергій КОМНАТНИЙ