У Вінниці 16 родин отримали ключі від своїх домівок

У Вінниці відбулися урочистості з нагоди введення в експлуатацію 10-поверхового житлового будинку по вул. С.Тимошенко, частина квартир  у якому  збудовані за житловими програмами, які адмініструє Держмолодьжитло. Забудовник – ТОВ «БМУ-2-ЛТД».

7B608E3C B3DF 4E78 A97E FC11F46FF886

В урочистостях взяли участь Голова правління Держмолодьжитла Сергій Комнатний, Перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Гижко, Заступник голови облаcної Ради Михайло Кременюк, Віталій Погосян - директор департаменту економіки і інвестицій, директор Вінницького регіонального управління Держмолодьжитла Руслан Мельник, в.о директора ТОВ «БМУ-2-ЛТД»  Юрій Диненберг,   і, звичайно, майбутні мешканці новобудови.

У своєму привітанні Андрій Гижко побажав щастя власникам подякував Держмолодьжитлу за співпрацю та зазначив,  що це тільки початок спільної роботи в рамках затвердженної регіональної програми забезпечення молоді житлом, що реалізується регіональним управлінням Фонду.

Сергій Комнатний відзначив: « Дуже приємно бачити позитивний  результат виконаної роботи. Сьогодні 16 родин отримали ключі від власних квартир з них 6 родин учасників АТО. Саме їм ми завдячуємо за збереження нашого спокою та безпеки наших дітей. Ми маємо зробити все для того щоб наши Герої мали де жити! Дякуємо за довіру та співпрацю з Держмолодьжитлом».

660C1EF4 CC4F 4231 83DD CBFDD8BAD25B   FBC4C990 A937 427A ADEC 6A3A6A82B054

Зі свого боку, позичальники висловили вдячність Вінницькому регіональному управлінню Держмолодьжитла та місцевій владі за можливість придбати житло на зручних для людей умовах.

Більше фото тут