У Кременчуку святкують новосілля

 

Сьогодні в Кременчуку на Полтавщині урочисто введено в експлуатацію житловий будинок за адресою: пров. Героїв Бреста, 77-А. Новобудову споруджено за участі державних житлових програм, що реалізуються Державною спеціалізованою фінансовою установою «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву».

  3   2     4

45 із 76 квартир збудовано за державними житловими програмами. Зокрема, пільгові довгострокові кредити молодим сім’ям та одиноким молодим громадянам за рахунок коштів статутного капіталу Фонду – 6 квартир, за рахунок коштів місцевих бюджетів – 16 квартир, за програмою «Доступне житло» – 1 квартира. За міською програмою забезпечення житлом учасників АТО у будинку отримають квартири 22 родини.

Щасливими новоселами стали 28 родин учасників бойових дій в зоні АТО, багатодітна сім’я учасника АТО Антона Дубодєла, родина внутрішніх переселенців. Ще у двох родинах, які цього дня взяли в руки ключі від омріяних осель, - Бутко і Філякових – виховується по троє і більше дітей. Отримала власну квартиру за рахунок коштів міського бюджету учасниця Паралімпійських ігор 2017 року в Лондоні, майстер спорту міжнародного класу, золота медалістка Світового параатлетичного чемпіонату Наталія Кобзар.

Новоселів привітали голова правління Держмолодьжитла Сергій Комнатний, заступник голови Полтавської обласної державної адміністрації Олег Пругло, міський голова Кременчука Віталій Малецький.

6

Були вручені нагороди від Держмолодьжитла, обласної та міської влади.

Під мелодії Народного ансамблю пісні і танцю «Славутич» відбулася церемонія вручення символічних сертифікатів власникам новеньких квартир і традиційне перерізання стрічки. До речі, забудовник, ТОВ «АКБ-ЛІНК», за традицією гарантує високу якість будівельних робіт.

Держмолодьжитло бажає усім новоселам миру та злагоди в їх родинах, тепла і затишку в кожній оселі!

7